OFERTA PASTE 2025

 

PENSIUNEA GREENHOUSE – 1800 lei/pers

Tarif camera dubla 3600 lei

 

 

18.04.2025 - cazarea se face incepand cu ora 10     

Cina ora 19.30

MENIU DE POST

 

  • ·

 

Pulpa de pui la cuptor cu piure de cartofi

 

* Salata orientala

  • ·

Salata de muraturi asortate

* Desert – placinta cu mere

 

Pachet de bauturi / persoana

 

-          Tuica – 125 ml

-          Vin la carafa – 500 ml

-          Apa mineral/plata – 1 st (600 ml)

 

19.04.2025

 

 Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez)

 

-    omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de  vinete, fasole batuta, zacusca, cereale

-  ceai, cafea, lapte, apa

PRANZ – ora 14

MENIU DE POST

 

  • Ciorba de burta cu smantana si ardei iute

 

* Ciorba de legume

                  SAU Ciorba de perisoare

* Ciuperci la cuptor

  • ·

Ostropel de vitel

* Orez sarbesc

  • ·

Orez sarbesc

* Salata

  • ·

Salata

 

 

Pachet de bauturi / persoana

-          Tuica – 125 ml

-          Vin la carafa – 500 ml/ Apa mineral/plata – 1 st (600ml)

 

 

Cina ora 20.00

MENIU DE POST

 

  • ·

 

Ceafa si carnati de porc la gratar

 

* Iahnie de fasole

  • ·

Cartofi taranesti

* Salata

  • Salata de varza murata
    • Desert – prajitura de casa

 

 

* Clatite cu dulceata

 

Pachet de bauturi / persoana

 

-          Tuica – 125 ml

-          Vin la carafa – 500 ml

-          Apa mineral/plata – 1 st (600 ml)

 

 

(Ouă roşii, drob de miel, cozonac de casă, pasca, branzeturi, legume proaspete : rosii, castraveti, ceapa si usturoi verde, ridichii, vin roşu ).

  20.04.2025

Mic dejun : ora 09.00 -11.00 ( bufet suedez)

 

 

MASA FESTIVA DE PAŞTE – MUZICA LIVE - ORA 14:30

Miel la propat servit cu bulz si muraturi – in foisorul din curtea pensiunii

*   Aperitiv: •Tartina cu somon fumme /•Icre de crap pe lamaie / Salata de boeuf /•Salam Sibiu /•Barcuta cu urda si marar/•Cosulet de rosie cu salata de vinete /•Dobos /•Frigarui de mozzarella si rosii cherry/ Masline asortate /•Bastonase de castravete/ Cas afumat/ Chiftelute

*   Borş de miel SAU Ciorba de vacuta servita cu ardei iute – la alegere

*   Sarmale in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute

*   Friptura de miel la tavă SAU Friptura de porc la tava

*   Cartofi la cuptor cu rozmarin

*   Salata castraveti murati

Cafea

*Pască, Cozonac si prajituri de casa

 

 

 

 

OPEN BAR – ora 14.30 – 22.00 –

 

 

21.04.2025

 

Mic dejun : ora 08.30 -10.30 ( bufet suedez)

 

-    omleta, oua ochiuri, legume proaspete asortate, dulceata, unt, mezeluri asortate, branzeturi asortate, masline, salata de  vinete, fasole batuta, zacusca, cereale

-  ceai, cafea, lapte, apa

 

 

ORA 10.00-14.00-CHECK-OUT